Elevkveld på Fana

God morgen!

Må fortelle om gårsdagens elevkveld. Det var årets første elevkveld, og jeg tror det var flere som var rimlig nervøse. Noen hadde lagd sang og andre køddet med førsteinntrykkene vi fikk da vi kom hit til Fana. Min korridor, vest 2 hadde skrevet adjektivhistorie og vi gjorde det til en konkurranse for mest kreative adjektiv. Jeg tror det ble veldig morsomt. Hadde store problemer med å holde meg alvorlig mens jeg skreiv ned. På scenen var det ekstremt sterkt lys, og man så nesten ikke publikum. Mens jeg leste opp historien fikk jeg selvfølgelig totalt latterkrampe. Prøvde å ta meg sammen, men jeg lo såklart inn i mikrofonen. Flott, Katarina! Folk lo, så det var bare kjempe gøy! Og ikke minst flaut. ehm. :D:D Gleder meg til neste elevkveld :D Skal kopiere adjektivhistorien inn her neste gang jeg blogger :)

Etter all de underholdningen var det tid for kåringen i kakekonkuransen. Vi hadde laget en kakemousse med yoghurt inni. Diggdiggdigg! Det var 3 forskjellige diplomer. Mest kreative, best utseendet og best smak! Korridoren vant for best smak :D Best utseendet var en kake med jordbær rundt. De sa den så så frisk ut. Bilder kommer.

I dag er det fri, og jeg lurer på hva i helvette vi skal finne på xp Vaske klær? Få noen med på å bake noe? Eller?
Ha en god dag :D- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

19, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits