Flytting til FHS


Bor endelig på Fana Folkehøgskule.
Går filmproduksjon, og ser ut til at det kommer til å bli megagøy. Nå må jeg bare greie å blogge om skoleåret mitt, nå så. Det var jo så gøy å blogge tidligere, og plutselig ble jeg drittlei. Men jeg har jo egentlig lyst, så jeg får prøve. Bilder får komme etterhvert. Har stort sett bare tatt noen biler av rommet mitt her. Det er vel kanskje ikke så interessangt for alle dere der ute. Elleeeer?
 
Denne uka er det bare infoinfoinfo. Fått høre om heimestell, seiltoktet vi kan være med på, morgenmøter, koridormøter, hva vi skal gjøre pålinja i år osvosv. Syns det er megabra at vi bare er 4 jenter av 15 eller noe rundt der. Fikk en liten begynnelsesoppgave i dag. Skal filme en som beveger seg mot og inn i stabburet på tomta her. Skal ikke redigere det, så hvis vi ikke blir fornøyd må vi bare spole tilbake og spille inn scenen på nytt. Skal være maks 3 min. Har lagd storyboard med de 3 andre på gruppa i dag. Filme torsdag. Også skal vi til filmfestival i Berlin i november!!!!

Flyttinga hit var stress! Var i London (kan ikke kalge på det) kom hjem torsdag kveld, Vasket klær, pakket fredag og dro lørdag tidlig morning til Bergen med fly. Trasket rundt med mamma for å bli litt kjent lørdagen, og sov på hotell. På søndag kom jeg hit med bussen, og fikk enerom :D Fortsatt litt ting rundt om, menmen. :) Må sikkert vaske rommet på slutten av uka. ellers da............. Jeg og en til som tar heimestellet denne uka. Vaske korridoren og badet. Tenkte det var greit å bli ferdig, så trenger ejg ikke før uke 39-40!


Nå håper jeg at jeg har noen venner som vil kommentere da 0o

2 kommentarer

Karoline

25.aug.2009 kl.20:04

Høres topp ut, Katarina!:)

Karoline

26.aug.2009 kl.15:50

Jeg er en venn som vil kommentere!! :D JEg vil også blogge, men som sagt, får det ikke til lenger... Men, du må stå på! Høres ut som at du har et mega spennende år forrand deg, nesten så jeg er litt misunnelig her!!

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

20, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits