Snart flytting?!

Nå er det bare to dager igjen til den kjedelige tiden av min sommerferie er over! På onsdag begynner Øyafestivalen, og etter i fjorårets suksess harjeg høye forventninger!!!!! Har Øyapass, og har planer om å kose meg masse. Har ikke heeelt skrevet ferdig øyaprogrammet mitt, men det kommer seg vel. Været ser ikke helt bra ut fortiden. 

Dagen etter Øya slutter må jeg opp tidligtidlig for å rekke flyet til London! Skal ha en liten mor-datter tur med shopping og seng under tak eid av venner. Yeeeey! Nå har jeg litt av hvert å se frem til, tenk =D

2 dager etter at jeg kommer fra London flyr jeg til Bergen! Snart flyttetid og Fana FHS! Gleder meg heftiiiiiiiig. Min lille plan er å blogge om folkehøgskole-livet. Ja, nemlig begynne å blogge igjen. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

19, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits