Sommerkjedsomhet og sommerkjærlighet


Nå var planen å legge inn bilder fra Hovefestivalen, men det ble visst ikke noe av likevel. Bildene ligger på MAC'n og den har ikke internett. Er på naboens nett nå. Vårt har ikke funket etter strømstans i omr¨ådet for 2 dager siden. Irriterende..Men jeg gidder ikke legge inn bildene på denne pc' i tillegg.

Kan fortelle litt om hva som skjer for tiden. Det kiler i fingrene etter å få blogget igjen. Det liker jeg.
Oslo Live Festival i morgen. Det liker jeg også.
Okey, det skjer for lite i disse uker... Hjemme for å passe katten, og for å være superlat. Gjesp. Jeg har et problem = hvor i helvette er folk?! De svarer jo ikke engang..Hvordan kan jeg da få folk med på ting om de ikke svarer. sukk..ja, jeg e rlitt desperat. Jeg ELSKER sommeren. Jeg er alltd livredd for å kaste bort dager, og det er det jeg føler at jeg gjør her jeg sitter. i soffaen. på facebook. klager over varmen (som jeg egentlig ELSKER)
Jeg er visst pipete. Ingen Hellas på meg i år, og jeg er desperat etter syden. Ja.

picture0038
Satt nettopp og leste på noe informasjon om et privatistår. Jeg har en kjæreste som har prøvd i 3 år å fullføre videregående skole samtidig som han sliter med sykdom. Det har gått dårlig, og er fryktelig å se på for oss som bryr oss. Jeg håper av hele mitt hjerte at det ordner seg nå til høsten slik at han kommer seg videre. Men som han sa selv; Han har ikke vært så glad som han er nå på lenge føles det ut som.

Det er så mange som tar jobb som en selvfølge, men det er ikke det for alle. Noen sliter med livet. Sånn som.. Han har nå prøvd seg på VGS i 3 år, men har ikke sett at han har greid noe og mister troa på seg selv. Plutselig fikk vi betalt jobb på Hovefestivalen. Det gikk utrolig bra. Godt humør og han ser at han greier, får til, mestrer og tørr. Det er så deilig å se at han har kommet seg litt videre. Så får man håpe at han holder seg positiv. Jeg vet han vil gjøre utrolig mye for å fullføre videregående! Desverre er vel ikke motivasjonen så lett å finne når det går dårlig gang etter gang. "stå på. ikke gi opp,pus" er det jeg tenker...

Én kommentar

Karoline

04.jul.2009 kl.14:10

Det er sånn det er med noen, vet veldig godt hvordan han har det og håper det fikser seg for han!:)

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

19, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits