En innholdsrik overskrift

I dag våknet jeg og min kjære i teltet ca kl.6 og startet med nedpakking av teltet. Toget fra Arendal gikk 8. et var egentig en god ide det å stå tidlig opp og komme fortest mulg hjem til en ordentlig seng. Vi har nå sovet i telt i siden onsdag for en uke siden. Selfølgelig hadde bror besøk av noen folk (og, ja...alkohol) så søvn har deet ikke blitt enda. Nå sitter jeg her i soffaen og er rimlig ødelagt. Kjæresten sovnet for flere timer siden. Det er foresten herlig med et ordenlig toalett og en ordentlig dusj. 
Alt i alt; HOVE har vært konge! Jeg er så glad for at jeg dro. Fikk beskjed om at jeg kunne få jobb sånn 2 uker før festivalen. Jeg solgte billetter, og dagene gikk stort sett til det. Men var også heldig og fikk se en del konserter. Bilder får komme senere. 

Nå lurer jeg på hvordan i helvette man får sove. 


- Katarina Helene

Én kommentar

Hovden

30.jun.2009 kl.15:40

vi har utfordret deg! :D Les på bloggen vår så skjønner du det hehe :P

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

19, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits