vistashit og film

Vistashit

 

Nå har min "kjære" PC gått til helvette! Og jeg har mistet masse skolarbeid, og ikke minst mye bilder. Jeg lærer aldri. Når kommer jeg til å skjønne at jeg må ta  backup MED EN GANG?! Jeg har vistapc, og det har vært et problem helt fra jeg kjøpte den. Nå vil den ikke starte engang, og må sendes inn. Det er vel en liten mulighet for at de kan redde filer vel? veldig viktig...

Men siden skolearbeidet må leveres onsdag, så får jeg gjøre det på nytt. Jeg har reinnstalert maskinen MANGE ganger, men hver gang kommer det et nytt problem. Det største problemet er at den har fryst seg av ingenting. Som foreksempel hvis det er 2 vinduer oppe. Nå har jeg ekstremt lyst til å kjøpe meg en ny datamaskin.Nei, ikke PC,men MAC. Har egentlig mislikt mac i tre år nå, men skjønner jo at med mine interesser, så trengs den. Det hadde også vært digg med en mindre, og ikke så tung maskin. 

430893


Filmtitting

 

Påsken?
Vært med han fine stort sett hele uka. Mye alene hjemme med stearinlys, gode middager og bordtennis både i hagen og på xbox. Vi ser storebror som er innom med dama nå og da. Uka har vært sånn: Litt shopping, litt middag hos mamman til han fine og litt festing. 

 

 

Det siste døgnet har jeg vært alene med leksene mine.
Film på kvelden i går. Først så jeg "Harry Potter og mysteriekammeret", som jeg har sett så mange ganger og elsker. Etterpå så jeg "Asterix og de olympiske leker" med bror og dama hans. Digger filmen! Den var kjempe bra og utrolig morsom. Se den. Den er ikke barnslig. Ekstremt leken og humoristisk. . 

asterixolympiskex 

Skjønner ikke hva det er med meg og de ejg'ene mine. Hvorfor få bort den dårlige vanen? Stoppe opp helt og konsentrere seg om å skrive j først? Hoho.

 

Joda, som alle andre får jeg sikkert påskeegg i kveld. De gamle kommer hjem fra hytta. 

 

Og, ja. Jeg er alltid lei blogging, men diggerdiggerdigger blogging. Forvirra ejg ogsåååå. Ejg. Jeg. Jeg. Jeg.
Ejg får stå opp nå. 

 

 

 

 

 

- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

19, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits