Påskeoppdatering

Påskeoppdatering

 

Har fått påskeegg fra freia og jordbær som årets påskegodt fra mamma. Skal på hytta på fjellet neste helg, og da bir det iallefall ordentlig påskeegg med smågodt :D:D Jeg elsker påsken, og våren. Har bursdag i slutten av mars, og samtidig begynner sommertiden. Slutten på det mørke. Starten på en lysere tid. Har huset for meg selv til onsdag kveld/torsdag. Det er deilig. Tidligere i dag bevant ejg meg i badekaret, og hadde boblekrig. Burde kanskje ikke tatt i alt... Men det var digg,digg,digg og jeg er i et supert humør.


I helga var jeg i Sverige. Har hytte ved grensa. Lørdag tok jeg og morfar oss en tur til Tanumshede og Grebbestad. Forrige gang ejg var der, i sommer, var jeg der med mormor, så var utrolig rart å være tilbake nå som hun er død. Det blir heller ingen shopping når det bare er meg emd morfar ;) hehe. Men det er hyggelig å være med han. Det var ikke like hyggelig at en merkelig onkel også var der, men jeg overlevde. Han er alltid bedreviter og rett og slett slem. Til sånne mennesker er det bare om å gjøre å være mest mulig nøytral. Det at storebror også var der reddet meg. Vi har det alltid kult.


Er foresten på twitter. Kaller meg Staaas. Liker twitter, men ser at det er veldig få av venna mine som har sjekket det ut. Men da får jeg vel nøye meg med å følge Obama, kjæresten og Stoltenberg ;D;D Poenget mitt er: sjekk det ut. Jeg liker å bli oppdatert. Det er veldig greit at vgnett osv er der. Til og med arbeiderpartiet osv ;)

Har ikke hengt der inne så mye enda, så har ikke funnet så mange enda. Det kuleste til nå er ØYAFESTIVALEN. Må få bestilt billetter snart. 


img2460

img2475r- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

19, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits