Bursdagsbarn

Bursdagsbarn30 gratulasjoner på facebook, 15 sms, og 16 stykker som sang for meg 24.00 i natt. Piratflagget er hengt opp ute, det norske flagget har vært oppe både her og hos naboen og kaka står på bordet..  Det er en utrolig hyggelig følelse når så mange husker på meg :D 


 I dag ble jeg 19 år. Det var fest i går. Vi skulle egentlig bare være 4 jenter, men ordet om fest hadde etter bare to dager vandret videre. Det var plutselig 16 stykker i stua med bare venner. Utrolig kult ^^, Og bursdagsfesten er ikke engang før om en måned. I dag har jeg bare vært forferdelig fyllesyk. Herlighet. Fylleangst. 

 

Har fått noen gaver da :

picture0110 
Sølv armbånd fra farmor :) Med sånne man kan kjøpe fler av og sette på. Faktisk utrolig fint, og litt tøft!

picture0111¨
åååååh. er ikke smykke fint? Sølv med ferskvannsperler. Lagd av en kunster i Danmark, så det finnes bare et av det :D Og det er miiiiiitt! Fra mamma og pappa.

picture0112
Parfymen min kjøpt av mamma

- Katarina Helene

2 kommentarer

heartsong

29.mar.2009 kl.22:12

Kos dag. Gratulerer^^

Simen

29.mar.2009 kl.23:12

OOH, gratulerer med dagen! :)
Høres ut som du har hatt det koselig i det minste.
Håper bursdagsfesten blir like artig, da!

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

19, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits