22.mars, rett og slett

 

I går ble en merkelig lørdag. Etter alt for lite søvn natt til lørdag, så var jeg alt for sliten til å dra ut. Egentlig trodde jeg at pski 220309 255r
jeg ikke hadde tid til det, men så fikk jeg muligheten til det likevel. Hodet sa nei, og det ble til at jeg måtte ligge en del i senga. Etterhvert, på ettermidagen, hørte jeg at de gamle skulle på IKEA, og for å bruke opp energi (for å få sove om natten) ble jeg med. I utgangspunket skulle vi bare ha en jævla madrass til storebror, men det ble så klart til at vi kom hjem med 2 store IKEA poser. Det var blomster, kjøkkenutstyr og store mengde med servietter. Vi så også  på sengen som det står om i forrige innlegg.  Aaaah, tenk å bruke lørdagen på IKEA. Heldige meg. Det var hvertfall lite folk på den tiden.. Vi gjorde feilen  med å kjøre forbi Smart Club, og da måtte vi såklart innom der også. Jeg fikk pringels, stor pose med popcorn, påskegg og glutenfri kjekssjokolade.

 

På vei hjem dro vi innom morfar og var der en liten stund. Han bor bare rett borti gata. Alltid kos å være der :)  pski 220309 238r

Etter middag fikk vi besøk av naboer. Det ble litt heftige diskusjoner om krig, nazister og skolesystem. Ikke smart å
diskutere ved hjelp av whisky, rødvin og øl. Jepp. Men det var hyggelig. Min barndomsvenninne, Kristine, kom også innom en tur. Fint å se henne igjen sånn av og til også. Stakkars pike har kommet opp i tysk muntlig.  

 

I dag er det ganske overaskende, en fin dag. Jeg har ryddet rommet osv.  
Nå kom jeg nettopp hjem fra Ski. Har vært hos tante med morfar. Det er mine 2 kusiner og tante du ser på bildene.    

 

pski 220309 252r
Julie & Lea

 

 

 

 

- Katarina Helene

Én kommentar

Stian

22.mar.2009 kl.19:13

Meget fine bilder vennen, og du var savnet igår. Jeg er glad jeg var på fest og ikke på IKEA og Smart ClubXD

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits