Snart min :)


Snart min :)

På rommet mitt har jeg 2 senger ved siden av hverandre. Legger man seg i midten sklir de fra hverandre, og man ligger på plutselig på gulvet. I tillegg driver den ytterste senga å skraper opp gulvet mitt. Jeg har 2 senger på rommet på grunn av at kjæresten ofte er på overnatting i helgene, og jeg trenger  god plass for å sove godt. Hoho.

Men nå skal det bli slutt på dette tullet.
hemnes
Denne sengen er snart min! =D  Den er fra IKEA og uten madrass koster den 2.950 kr. En datter av en venninne av mamma skal flytte ut, og skal derfor selge senga. Det hører visst et skap til også, og noen hyller. Ikke sikkert jeg skal ha det på rommet mitt,da. Men billigst å kjøpe alt. Jeg får hele pakka for halve prisen (med madrass!) 

Produkt med fire funksjoner: Sofa, enkeltseng, dobbeltseng og oppbevaring.

Gleder meg ^^ Nå  kommer rommet mitt også til å se mye bedre ut. Også kan jeg bare dra ut senga når jeg får overnattingsbesøk =D iiih.


- Katarina Helene

3 kommentarer

heartsong

22.mar.2009 kl.12:29

Den senga var søt: D
Selv har jeg dobbeltseng helt for meg selv, og hittils ingen å dele den med. :D

Linn S

23.mar.2009 kl.21:34

Akkurat den senga har jeg :) men jeg vil ha ny. Jeg har hatt den i et par år tror jeg, ca i hvertfall og den knirker noe sinnsykt+ at den ene skuffen er ødelagt. Menmen, kan ha vært jeg som har behandla den dårlig! Den er fin ellers da: ) Den er utrolig stor og god når den er redd ut til dobbeltseng, viktig med god madrass! ^^

Linn S

23.mar.2009 kl.21:39

Jeg prøvde å kommentere, men kommentaren kom ikke opp hos meg? oO Jeg skrev i hvertfall at jeg har akkurat den senga, men den knirker nå sinnsykt + at den ene skuffen er ødelagt. Har hatt den i ca 2 år tror jeg, men kan være jeg som har behandla den dårlig! Ellers er den kjempefin og stor når du rer den ut :)

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits