Dårlige greier...Dårlige greier...

Det vil si..meg og min nattsøvn
Jeg blir dårligere på blogging de dagene jeg er lei. Men jeg gleder meg faktisk til å kose meg med litt ordentlig blogging igjen. Er det rart? hehe.. De 3 siste dagene har jeg vært syk med forskjølelse og feber. Fredagen gikk ut på soving. På kvelden var jeg ute på Peppes i Lillestrøm med Linn Sunniva, Tobias, Andrea, Mike, Anders, Marie, Birgitte og Stian! Det ble en kjempe bra kveld synes jeg. De fleste kjenner jeg godt nå og den gjengen har som regel alltid flere morsomme kommentarer. Overaskende nok holdt formen min helt fint. Jeg trodde jeg skulle få problemer med energi. Kanskje det hjalp å sove hele dagen. Har virkelig følt meg dritt fra jeg våknet opp på onsdag. BTW, digg med pizza. Har 3 pizzastykker i kjøleskapet som venter på meg til frokost ;) Får legge ut bilder i morgen fra kvelden. Var hjemme halv 1 og gikk direkte til sengs. Selvfølgelig ble jeg liggende og hoste, og nå har snorkinga til kjæresten holdt meg våken til nå. Jeg kom i blogghumør, og ville benytte sjangsen. Forhåpentligvis blir jeg søvnig snart. Jeg sover alltid. Sånn...alltid. Bortsett fra når jeg fester da!
Så at klokka er 4 er rart. Uvandt. Det kjennes ikke sånn ut. Jeg må ha duppet av innimellom. Det føles ut som at klokka er 2 eller noe rundt der...

På onsdag var jeg på bakekurs. Det viste seg å bli veldig gøy. Jeg må fortelle om det i senere innlegg. Tok noen mobilbilder også som jeg kan legge til.
Hvis jeg er heldig for jeg lov å dra på fest i morgen. Håper det... Jeg vil dessuten trøsteshoppe litt. Rart nok så var det kjærestens tips for at jeg skal føle meg bedre. Vil ha bukse, sommerkjole, øyenskygge og litt av hvert. Men hvilken jente vil vel ikke ha det ;D
Den pizza'n begynner å bli ganske så fristende... 0o


- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits