Motemening

 

Sitter på nettet og titter på vårmoten. Jeg holder min interesse for mote litt gjemt ;D Neida, men jeg er egnetlig ikke helt for å kjøpe det nyeste, også gå med det med engang. Jeg venter heller til det roer seg hvis det er noe jeg synes er kjempe fint. Stilen min er ikke sånn veldig jålete akkurat. Stilen er min, og det liker jeg. Jeg er meg, og det blir så uanturlig hvis jeg skal prøve meg på noe helt annet! 

Den vårmoten jeg ser nå er litt for søt for min del, men det er også mye som er digg med moten for tiden. Som foreksempel at sminken skal være naturlig, hårfrisyrene skal værre rufsete og man er stort sett fri, og jeg digger en rocka stil blandet med det litt mer jentente/romantiske. En hippie- stil er også på moten nå. Jeg er flink til å være grå, svart eller veldig fargerik, så passer meg bra.

Selv om jeg ikke har så mye penger til å shoppe for akkurat. Men det er morsomt å lese om ^^, Og koser meg med å drømme om ting på nettet. 

 

 Her er noen ting jeg fant som jeg synes er fint:

 

Klänning

                                   Kjole fra  Indiska 

Harembyxa

Haremsbukse. Digger dem! Indiska.

 

May Oversized Top NOK 1399, Resteröds - NELLY.COM

Genser nelly.com

 

 

 

38966803m

Kr 325 Accessorize

 

 

 

 

 

- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits