Pjusk

 

Jeg er i dårlig form i dag. Det var en helt rar følelse å våkne opp til. Har ikke vært syk siden i høst, så tok litt tid før jeg skjønte hva det var. I dag var en dag som var litt sånn at alt var feil. Både alt med kroppsformen, og det at jeg møtte opp på skolen til lunch, og fant ut at jeg ikke hadde trengt å komme i det hele tatt.

Reiste den lange veien til kjæresten min. Han redder dagen igjen! Selv om jeg først angret på at jeg dro på grunn av at jeg var så dårlig. Jeg sovnet med en gang.
Da jeg våknet igjen hadde vi verdens hyggeligste samtaler. Lo og smilte til hverandre som bare det. Deilig.

Vi skulle egnetlig ha en photoshoot hos en venninne like ved han bor, men selv om jeg prøvde så godt jeg kunne, så ble jeg bare i værre og værre form. Håper virkelig vi kan prøve på nytt om ikke lenge! Jeg gledet meg til det.

I hele dag har jeg hatt følelsen av at det er torsdag. I det siste har jeg levd for ferien. Men det bedrer seg vel =) Sørge for nok søvn, og si til meg selv at jeg skal få det til, så gjør jeg alltid det. 

 

 

I morgen får jeg komme med litt mer innholdsrike innlegg. Sovetid for små piker. koskos.

 

 

 

 

 

- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits