Truly Madly Deeply Dublin

 

 

I går kveld virket ikke blogg! Jeg fikk jo nesten helt hetta på kvelden når jeg såvidt hadde kommet med et lite tulleinnlegg på en hel dag. Men fint å se at det går nå. Det er vel så stor pågang her rundt kl. 21 -22, som på de fleste andre nettsteder.Det er nettopp bestemt at jeg blir hjemme i dag. Bare 3 timer jobbe for seg selv og en mattetime. Bruker mye tid og energi på reiseveien, så da får jeg gjort mye mer fordypning hjemme. Det er mer motiverende også, så nå sitter det her en fornøyd jente. 

 

 

VI SKAL PÅ TUR!

Vi skal på klassetur! skal til Dublin med hele 3 klasse etter påske, men det enkelte personer jeg gjerne skulle ha sluppet. Vil vel egentlig til et litt varmere sted. Det var først snakk om Portogal osv, men man skal ikke forvente for mye av skolen min.


Tror det kan bli bra likevel. Vi skal iallefall på tur, så gidder ikke være så negativ til det. Gleder meg til å være med Rikke, Katrine og Miriam.  En annen ting: drar ikke på klassetur for å komme meg på fylla! Det har jeg mer enn nok tid til å gjøre hjemme. Så får håpe folk ikke blir for ille. Jeg er med for å se nye steder, og kose meg med å ta pause fra den vanlige hverdagen. 

dublin

dublin1
Bilder funnet ved hjelp av google. Som visitdublin.com reklamerer for: Truly Madly Deeply Dublin  Spennende!
Dette er en jente som elsker å reise, og å oppelve nye steder. Som regel. Så lenge selvskapet er okey.
Har hørt det er et fint land. Da er det bare å vente og se hvordan det blir!

 

Har du vært der? Liker du å reise?

 

 

 

 

- Katarina Helene

2 kommentarer

Tistel

10.mar.2009 kl.19:29

Det er snakk om at det kansje blir et annet sted, sa Erling i dag.
Den blir uansett utsatt til uke 21, og da har vi bedre tid på å planlegge en tur til varmere steder (:

Hovden

11.mar.2009 kl.22:52

Tihi. Dere har jo vært sammen veldig lenge også da, så er kanskje ikke så rart at man glemmer det litt mer etterhvert.

Flott, synes jeg å xD

Du er drit heldig, jeg og Kenneth tenkte og dra til Dublin. Ble helt forelsket i stedet etter jeg så PS.I love you. Ser så koselig ut der!
Som du vet liker jeg også å reise hehe, håper jeg engang får dratt til Dublin! Du må fortelle meg alt hvordan det er der når du kommer hjem :D

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits