lat. motivasjon.
Om jeg er lat? Ja.


Jeg må bli flinkere til å komme meg ut på søndager. Søndager er forferdelige. Det føles ut som at resten av verden står stille, mens mitt liv skriker "gjør lekser", eller "rydd det og vask her". Før var ikke søndager sånn. Hvorfor de er sånn nå vet jeg ikke. Hver søndag håper jeg liksom på at klokka ikke skal gå så fort siden det snart er mandag, samtidig som om jeg går rundt å venter på at tiden skal gå.

Hva kan madisinen være? Jeg lurer på om jeg må ha noen fler planer på søndager. Kanskje jeg da blir flinkere til å bare bli ferdig med andre ting som må gjøres. Gå rundt i pysj hele søndager er en vane jeg må få bort. Ordne seg på morningen hjelper alltid til å få startet dagen.  

Det er heldigvis ferie om 4 uke, dere. Da er det påske allerede.


Sitter her og nyter regnet faktisk. Vil at snøen skal smelte. Som regel nå i mars at det begynner å regne istedenfor snø. Hurra hurra. I dag har jeg skrevet ca. 2 sider til oppgaven min, og ryddet mye på rommet.Nei. Jeg er nok litt lei for tiden. Jeg må bare komme meg igjennom dette. Tross alt disse månedene som er de værste, og nå er de snart over. Tenker spesielt på oktober - mars. Jeg elsker våren. Som regel tenker jeg på bursdagen min som starten på vår og sommer. Har bursdag 29 mars og det er jo bare 3 uker til. 


 Jeg får ha russetia som motivasjon.
Jepp. Jeg er glad i motivasjons-innlegg x)- Katarina Helene
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits