friiii

DENNE PIKEN HAR FRI I DAAAAG

På tide å begynne dagen. Har sovet godt, og gjort ingenting til nå. Føler meg bedre enn på leeenge. Nå har jeg bakt muffins. Se bildet. Nå må jeg få kledd på meg, dratt på apoteket og kommet meg til vinmonopolet for å få kjøpt med en flaske vin.

muffins

Skal ellers bare skrive fordypningsoppgave idag. Drittoppgave 0o menmen. Må man så må man. Finner ikke kabelen til speilrefleksen. Trenger den til oppgaven!! æææ. Fysøren for en rotekopp jeg er. Kan du kjefte litt på meg?

Jeg er så gira, og føltes ut som at det var mye jeg skulle si. Så kort det ble 0o

 

jeg skal møte venner i kveld. jeg skal feste i kveld. jeg skal ha på mine vakre sko i kveld. hva skal jeg ha på meg? noe fint. ja. lalalla. gleder meeeeg. Tenk om det ikke blir gøy nå? da er det dumt å glede seg så mye. hooooooo.

 

 

 

 

- Katarina Helene 

Én kommentar

Mimmi

06.mar.2009 kl.12:39

CoOooOOooool!! vart muffinsan god? e fekk drit løst på muffins no pga d! finnj du kji kabeln!! å dæven hanj steikje svette svartsvidde allmektige satan a ein forpult vriompeis den kabeln e som stekk a!!! :)

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits