Tattoo og andre gleder

 

Tatoveringa venninna mi tok i går ble utrolig VAKKER! Må ta bilde av den neste gang vi sees. Jeg og Martine var på Odins Merke i Lillestrøm. Ventet dritlenge der, men de er kjempe hyggelige.

cimg2482
Spent Martine venter og venter.

Nå fikk jeg iallefall lyst på selv!! Vet hva jeg vil ha, og det har jeg visst i mange måneder. Men jeg kommer til å bli drept hjemme om jeg tar. Tragisk nok. Selv om jeg snart er 19. Jeg greier å vente. Har greid det fint til nå. MEN JEG MÅ HAAA.

Jeg er litt redd for å bli avhengig av å ta om jeg først skal ta en. Men jeg vil jo bare ha den ene. eller..? kanskje. 
På underarmen vil jeg ha den jeg har planlagt. Men den er ikke helt planlagt ferdig enda. Den er ikke 100% på papiret enda, mener jeg. Jeg burde egentlig få flinke Martine til å tegne en dag vi henger sammen. Så kan jeg henge den på veggen og se om jeg blir lei av den. 

Det jeg har lyst på er en diabetestattoo. Altså en helt enkel nål, med vakre roser rundt, og med englevinger bak. Kanskjeat det står "Diabetic" under med helt enkel/liten skrift. Den skal symbolisere det vanskelige og det bra i livet. Man må alltid huske på hva man har som er positivt. Det er utrolig viktig for meg. Jeg kommer ALLTID til å ha diabetes, og med en sånn sykdom er det oppturer og nedturer. Det er ikke bare negativt med en sånn sykdom. Men man må alltid huske på det vakre i livet også, nemlig : rosene (tegn på kjærlighet). Jeg har alltid elsket roser.

Liker du ideen min?
Jeg har ekstremt lyst på den. 

Etter tatoveringa så dro jeg til kjæresten. Vi hadde en ordentlig god prat, og nå savner jeg han masse allerede. Endelig cimg2485er følelsene mer tydelig igjen. Det gjelder bare å få ut litt av andre, overflødige følelser som bare er i veien.  ååå, han er så snill mot meg! 

Nå har jeg hatt det veldig,veldig koselig. Jeg tok toget hjem med min venninne, Miriam fra skolen. Det ble til at vi hang litt rundt i byen, og lo og lo. Gleder meg til å gjøre det igjen engang. En skikkelig herlig jente som alltid er hyggelig og omtenksom. Hun er fra Brønnøysund, men bor i studenthybel i Oslo. Så nå må jeg bli flinkere til å invitere henne med på ting! Som Miriam sa istad "Vi er så sjeldent sammen, men når vi er det snakker vi som om vi er sammen hver dag". Hun snakket om at hun har veldig lyst til å begynne å svømme, så nå tenkte jeg at jeg kunne begynne å svømme med henne. Det hadde vært kjempe kos. Skal finne en svømmehall i byen, så hun slipper å reise så langt. Miriam bor ved Ullevål stadion.
Men egentlig svømmer jo Martine hver torsdag (bare ikke denne torsdagen på grunn av tatoveringa), som jeg sa at jeg vill være med på.  så får se hvordan vi gjør det.  

 

Et annet pluss er at jeg nettopp har kost meg med KEBAB! Juble. Det er en sjelden gang det. Og kebaben her var bedre enn vanlig, og fyren i kassa snakka til og med norsk (de pleier ikke det akkurat på det stedet).

 

FORESTEN: En av de beste hadde bursdag tidligere i uka.Jeg  innrømmer at jeg glemte det. Vi takker facebook for

cimg0891igjen å ha reddet meg kl.23 bursdagskvelden.

Det er min kjære MARIA som ble hele 19 år gammel. Pike fra Kristiansand som jeg bodde sammen med på internatet i første klasse. Nå bor hun i Hønefoss hos kjæresten. Hun prøver å bli kokk.Tror det er målet. Jeg ser kanskje jenta på lørdag =D For første gang siden sommerferien. Om jeg bare gidder å reise helt til skolen. Jeg burde det. Jeg vil se mine venninne Rikke og Katrine ha årsoppgavefremføring. De fortjener meg virkelig der etter alt de har arbeidet. Det er bare så langt å reise.

                     
Katrine og Maria i sommer i Kristiansand.

 

Må foresten begynne å planlegge bursdagsfesten min. Skal invitere mange forskjellige mennekser. Men bare folk jeg stoler på. Får håpe det ikke kræsjer helt med så mange forskjellig type mennesker. Men det har gått bra tidligere! Gleder meg! Har bursdag i slutten av mars.

Det største plusset nå: JEG HAR FRI I MORGEN!! 

Det er fest i morgen! Skal feste hos bestekompien. Gleder meg fært nå. Får håpe det tar av litt. Jeg kjenner det hadde vært gått med en kveld som tok av. Pleier som regel å være supert å feste med disse menneskene. Får håpe det er invitert fler enn den vanlige gjengen, også. Vi får se hvordan kvelden utvikler seg.

Har egnetlig ingen planer på lørdag. Har med vilje holdt den åpen. Vet ikke hvorfor egentlig, men bare følte for det. Tar det litt mer sparket. 

 

 

 

 

- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits