Tenkeonsdag.


 Herregud, jeg er trøtt. Men jeg kan vel ikke klage nå som jeg ikke skal på skolen i dag. Skulker på grunn av at jeg lovte en vvenninne å være med når hun tar tattoo. Jeg er spent for henne!! Gleder meg til å se hvordan det blir. Vi avtalte for flere måneder siden at jeg skulle være med. Jeg vil se om jeg vil ha tatttoo senere :) Vet isåfal hva jeg har lyst på. Men jeg vet jeg blir drept hjemme om jeg tar, så får vente uansett ;)

Sa jeg at jeg var trøtt? Jeg irriterer meg over datan min. Den har valgt å ikke fungere nå som jeg virkelig trenger den. Har fordypningsoppgave, men nå må datan leveres der jeg har kjøpt den. PC problemer kommer som regel på værst mulige tidspunkt.

Vet du hva jeg savner? Nei, ikke det å ikke være trøtt. Men det å være skikkelig forelsket. Å kjenne at det kribler i magen når ejg skal være med kjæresten, og det å bli dritglad for en hyggelig ting han sier. Altså, jeg elsker kjæresten, og vi har det bra. Jeg har virkelig verdens beste.
Men i de siste 2 månedene har begge hatt så mye å tenke på at vi ikke har tatt vare på OSS.
Nå håper jeg virkelig at vi får en bra helg sammen de timene vi skal være sammen. Det er nok det eneste som kan gjøre det bedre. Vi skal på fest på fredag. Noe jeg gleder meg skikkelig til! Siden jeg skal være med flk jeg ikke har sett på lenge, og spesielt Ståle som jeg ikke har sett siden desember på grunn av at han går på fhs i Sunnhordland. Jeg vet ikke hvor mye mer jeg får sett kjæresten enn den natten. Vi har jo en del å prate om. Men jeg gleder meg til å se han igjen da. Så håper jeg at vi får tatt tak i problemet fortest mulig =)


Nå må jeg lage meg frokost og gå å kle på meg :D Ha en bra onsdag!


- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits