løpe ut av døra- innlegg

 

 

Forte meg med å blogge før jeg må løpe videre! Er på vei ut. Skal på kino og spise ute med kjæresten! Vi ville kose oss litt alene :) Selv om jeg egentlig skulle på byen med jentene. Veldig, veldig dumt at jeg ikke får gjort det. Men gleder meg masse til å bare være med kjæresten ute ^^

meglrdag

I går var vi i Lørenskog hos moren til min kjære. De har fått hund. Terrier. Bare 11 uker gammel og nydelig! Jeg liker egentlig ikke små, dumme bikkjer, men den var rett og slett nydelig. Morsomt å se en så  liten kosebamse høre på "sitt" osv =) Synd jeg ikke har bilde. Burde jo tatt det før den blir noe større.

 

I dag har jeg vært hos morfar og fortsatt med å rydde vekk tingene til min døde mormor. Fått meg masse kremer osv. Bilder kommer når jeg har tid! 

 

 

Ha en flott lørdagskveld!

 

 

- Katarina Helene

 

Én kommentar

Lisbeth

01.mar.2009 kl.17:50

Det hørtes koselig ut :)
Spiste dere noe spennende?

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits