Varg Veum & Nytt design + header


Jeg bare måtte sette på en Varg Veum film.

Din til døden
1509935
På grunn av en skilsmisse får Varg oppgaven med å finne en bil. En bil som viser seg å være solgt, og også brukt i et ran. Etterhvert er han midt oppi 2 drap og en skikkelig forelskelse.

Nå er jeg helt i filmhimmelen.
Den har humor. Den har spenning. Den har bra skuespillere. Jeg er helt avhengig. Og tenk på alle som forelsker seg i denne Varg. Denne barske, og avslappa fyren. Mere Varg, Mere Varg! Jeg vil også bo i en sånn herlig Bergens-gate!


TERNINGKAST:
picture0063


NYTT DESIGN


SOM DU SER så har jeg fiksa et nytt design. Headeren kan vi takke kjæresten min for. Det er nemlig han som har fotografert bildet, og redigert det. Tusen takk Stian! Så slapp jeg å gjøre det. Det ble bra og jeg er fornøyd.
Jeg ble aldri helt fornøyd med det gamle, rett og slett fordi det var dårlig. Først brydde jeg meg ikke, men nå som det har gått noen måneder så satte jeg mindre pris på innleggene på grunn av bloggens utseendet. Men jeg er for lat til å fikse ny header, så da er det bra å kjenne en som elsker å utforske redigering, og spesielt Photoshop!


- Katarina Helene

Én kommentar

Dead!

26.feb.2009 kl.14:53

tøff header :)

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Navnet er Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole, i MK3. Jeg er hobbyfotograf, og skal gå på Filmproduksjon på Fana FHS til høsten. Har en super kjæreste.

Kategorier

Arkiv

hits