Pakket og "klar"    Nå har jeg pakket til hytta! Fikk nettopp vite at vi ikke kommer til å bestille nett dit likevel. Vi trenger vist etellerannet for å få det. Vi vil undersøke det til en annen gang da. Men da blir det ikke noe blogging på meg iallefall før mandag. Vi skal hjem mandag og ikke tirsdag som jeg trodde. Nå skal jeg opp på hytta og kose meg. Det gleder ejg meg til . Jobbe med skoleting, lese, gå på ski og ta bilder.

picture0037picture0038
Har pakket i to sekker for at det skal være lettest mulig å bære opp på hytta. Kan godt ta bilde av den bratte bakken vi må krabbe opp. Det kommer til å ta tid nå som vi må lage sti i all snøen. Forrige gang sank vi til langt opp på låra, og nå er det visst mye mer! Nå må jeg pakke resten. Må pakke ned pc'n slik at jeg får skrevet fordypningsoppgave, det andre kameraet og lader, og insulinsprøyta.
Ha en strålende helg!- Katarina Helene

[Kjæreste: Når du leser dette; Ja, vi sees på mandag eller tirsdag ^^ Kommer ann på når du kan]

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits