Endelig ferie !


Jeg kjenner jeg er lite kreativ med blogg i dag. Kroppen roper sliten, og jeg er bare slækk. Det er som om jeg ikke har sovet, men det har jeg jo.

Hadde kort skoledag i dag ^^ Nå har jeg endelig ferie. Litt kjedelig at vennene mine hadde ferie denne uken da.  Skulle egnetlig på hytta med mamma og pappa i dag, men vi er slitne alle sammen, så vi venter til i morgen. Jeg skal opp på hytta for å skrive oppgave. Vi har hørt at det er ekstremt mye snø der nå. Nå må vi iallefall måke taket. For en jobb.. Forrige gang jeg gjorde det hang jeg fra takrenna over vedkubbene og ba til høyere makter om at jeg ikke glapp. Jeg kom meg opp med litt hjelp. Har hørt rykter om at vi skal bestille nett slik at vi har det på hytta. Da kan jeg blogge og vise fine vinterbilder. Blir der til tirsdag. Etter det skal jeg møte kjæresten. Jeg håper det blir på tirsdag.  <3<3 Jeg gleder meg så forferdelig mye. Har planer om å bruke ferien min godt, og gjøre masse når jeg ikke er på hytta.

Nå sitter jeg her og venter på middag. Har kjøpt godteri til senere. Vurderer å se på House.


picture0034picture0036


Sliten pike blogger.
- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits