Fredag&Lørdag

 

Planen var at vi fredag skulle stikke bort til Martines nye leilighet og kose oss med en photoshoot og vin før vi skulle møte folk på byen. På grunn av sykdom ble det null vin og bilder, men vi dro iallefall til leiligheten. Og tok en tur på Møllers og pratet med folk der.

stiankatmobilbilde


Meg og kjæresten på vei ut.
Pakket meg godt inn i kulda.

 

I går på selveste valentine var jeg sammen med mamma'n min. Til jul kjøpte jeg teater biletter til oss. Vi så en utrolig morsom og bra forestilling. Vi så Brødrene Karamasov som er basert på Fjodor Dostojevskijs roman. Har tidligere lest en av Dostojevskijs bøker, og digger den opp i himmelen. 

nationaltheatret1

"En mordgåte, en familieskildring, et psykologisk drama - og ikke minst en samtidsskildring fra 1880-tallets Russland". Forestillingen handler om en rik drittsekk som har 4 sønner med 3 kvinner. Et mord skjer og temaer som blir utforsket er skyld, ansvar og det ondes problem. Liker du å gå på teater?

 

 

 

 

- Katarina Helene 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits