Positiv


God morgen! 


bilde 35
 I dag føler jeg meg mye bedre! Kroppen er mer tilstede. Det er fint :) Jeg har journalistikk igjen, og skal arbeide med samme oppgave som vi fikk i går. Jeg gjorde den oppgave i går kveld, så det går fint. Tenkte jeg kanskje skulle ta frem fordypningsoppgaven så jeg får gjort noe disse 2 timene. Jeg kommer ikke inn på facebook. Stakkars meg som er så avhengig ;D Jeg sitter her og tenker på hvordan det gikk med konserten jeg egentlig skulle på i går. Har sendt sms, og venter spent på svar om det ble bra. 


Yeey for helg! Det er bare dagen i dag, og en kort dag igjen i morgen før helg! Mange av dere har til og med en uke ferie. Det blir vel bra å slappe av litt? Det må være det for den som er lei. Jeg tror jeg skal greie en uke til med skole. Min kjære skal på hyttetur neste uke med masse venner. Jeg håper virkelig det blit gøy for alle, og at ingen går hverandre på nervene. hehe. Liker å se at han gleder seg.

 Jeg gleder meg til helg med konsentrert fordypningsoppgave- jobbing og fredagsfesting. Tragisk nok har jeg jo mistet bankkortet mitt. Var i banken for 2 dager siden, men kan jo hende det tar litt tid før jeg får nytt kort. Er ikke helt keen på å gå ut på byen med passet mitt men..

 Skal også ha en liten photoshoot på fredag i leiligeten til venninna mi :D det kan bli gøy. Må planlegge litt i dag slik at det kan bli litt bra. Aner ikke om hun vil noe spesielt tema eller noe.    

 . bilde 36


Hugo sitter her ved siden av meg. - Katarina Helene

Én kommentar

Stian

12.feb.2009 kl.10:14

jeg kom heller ikke inn på face igår før jeg ba om å få nytt passord per mail. Mulig du må gjøre det samme?

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits