Matte, Garage


I dag har ikke vært en så veldig mye bedre dag enn i går. Men denne ender bedre. Klokka 12 dro jeg fra skolen til Stian for å føle mepicture0016g litt bedre. Har nesten ikke sett han på over en uke, så det var kjempe deilig. Selv om jeg bare lå der og sov.

Det hjelper å sove ved siden av kjæresten. Og før jeg sovnet så hadde vi en så hyggelig samtale :D Jeg er kjempe forelsket. Artig å kunne bare ligge der og prate om seriøse og useriøse ting.

Jeg kom meg hjem i 18-19 tiden, og kom hjem til tacomiddag. Ikke dårlig. Nå har jeg pugget til prøven i morgen. Faktisk. Det er matte. Har også skrevet en liten journalistikk oppgave. Deilig å  se at jeg får til noe selv på de dårlige dagene. Nå føler jeg meg mye bedre. Skal jeg komme meg i seng slik at dagen i morgen blir bra.


Skulle egentlig vært på konsert på Garage nå. Venninne spiller i bandet Robusta. Hun er sikkert kjempe skuffet over at bestevenninna ikke er der. Heldigvis andre venner som er der!!! Selvfølgelig er det kjempe slemt at jeg ikke er der, men jeg hadde ikke greid å fullføre uka. Huff. jaja, får sende en god melding i morgen. Så dårlig samvittighet atte herregud.- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits