Oppgave og godteri

Ja, da sitter jeg her da.. Har journalistikk, men læreren sier jo ikke noe. Kanskje vi har fått en oppgave? Psst.. 

Er forferdelig trøtt. Har heller ikke pugget til prøven. Noe jeg har litt dårlig samvittighet for. Men jeg er utslitt. Mer er det ikke å gjøre med det nå. Kanskje jeg kan ta den senere. Man må vsst ta den muntlig på sparket om man ikke møter opp i dag. Jeg har ikke engang alt vi skal ha om. Jeg har mast og mast om å få de arkene vi har om, men jeg kan jo ikke gjette meg til at det er fler ark. Jeg har avtale og er ikke på skolen i akkurat de to norsktimene. Bare i dag på grunn av prøven. 

Nå har jeg fått med meg oppgaven, så får vel gjøre den.  


Har egentlig lovet bestevenninna  mi å komme på konserten hennes i kveld. Robusta spiller på Garage. Men jeg vet ikke om jeg greier uansett hvor mye jeg vil. =( Men jeg må jo det.. Jeg vil se dem, såklart. Har hørt 2 sanger og vet de er veldig flinke. Hun blir kjempe skuffet om jeg ikke kommer. Er stolt av henne som har satt seg så godt inn i interessen. 

Iforhold til oppgven så skal jeg skrive om melkesjokolade. :) Min beste venn. 


Det bringer meg over på et annet tema. I det siste har jeg tenkt endel på det med å være sunn. Etter jul har det blitt mye godteri. Spiser litt hver dag, og kjenner jeg blir slapp av det. Dessuten er det ikke godt om man spiser det for ofte. Kroppen blir bare avhengig av sukkeret. Så nå skal jeg komme meg i butikken å få kjøpt med druer, og se etter noe annet som er godt til kveldsmat. 

Jeg tror ikke jeg gidder oppgaven før i kveld. Men må prøve nå.- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits