festgira

Det er ikke bare jeg som sliter med å få lastet opp bilder? Da blir dette innlegget kanskje kjedelig. Her skulle det liksom legges ut festbilder fra en jævlig bra kveld. Kom nettopp inn døra etter fest på Bislett.  Herligt. Min snille pappa hadde faktisk kjøpt en supergo' vin til meg. Men kaos overalt ute da! Den kollektive transporten sliter, og halvfulle folk svømmer i snø. Faktisk ganske vakkert å se hvite bygater. Det er ikke så ofte man ser så mye snø midt i byen.  Etter en så hyggelig kveld gleder jeg meg til neste helg. Den er allerede planlagt. Skal høyst sansynlig på Møllers på fredag. På lørdag skal jeg på teater med mamma. Julegaven fra meg til henne. 

 

I morgen blir det avskjedskaffe kl 15 :) Helga er i millitæret, og har denne uka vært på overflyttingsperm. Hun drar til Kirkenes på mandag. <3

 

Ha en strålende natt :D:D:D:D:D:D

 

 

 

 

 

- Katarina Helene

[ Savner deg, kjæresten min ^^ <3 ]

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits