Jeg graver meg ned. I bok. I skole. I tanker. I livet.

 

Jeg ser det er flere som har lyst til å grave seg ned til sommeren. Jeg føler litt av det samme, men jeg plages heldigvis ikke så MYE av det. Er lei av is, snø og kulde. Men det tror jeg er mest fordi jeg går mye hver dag. Må alltid være godt pakket inn i klær for ikke å få hele dagen ødelagt. Fra før av er jeg ekstremt kald av meg. Min mening er at det er dritfint med ullgenser. 
Iallefall - jeg sto vel litt opp med feil bein i dag jeg også.  Skulle egentlig legge inn et bildet her nå, men det funker ikke. Pus kom og la seg på meg og malte i kanskje en time. Mye å tenke over. Det hjalp på. Jeg gikk i dusjen, og nå føler jeg meg mye bedre!!! Nå leser jeg side ned og side...ned om bildekomposisjon,, analyse osv. Det trengs til fordypningsoppgaven. Nå må jeg gå før motivasjonen forsvinner. *smile*

 

 

Skal jo i bursdag i kveld! Gleder meg kjempe mye! Var å kjøpte jentevin tidligere i dag =) haha.

 

 

 

- Katarina Helene

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits