Skoleee 2

Vil skrive mer tull. Det forrige innlegget ble lagt ut på grunn av at læreren begynte timen. Det her er kjedelig. Vi leser lover på lovdata.no. Læreren sitter bare og snakker og sier "nå kan dere gå inn på den siden, så den siden..."

Det snør bra ute da.. Snø på is. Gå forsiktig. Jeg har ikk pugget til prøven som er etterpå. Men det har ingen andre heller.  Jeg så criminal minds i går kveld. Jeg liker serien, men jeg blir faktisk litt redd. haha. Har tidligere sett iallefall 2 sesonger av serien, men likevel. Liker best å se serien med en annen. Bare le av meg du.  Har fått dilla på politi og sykehus- serier. 


Jeg har vondt i fingeren min igjen. Teite meg. Jeg biter negler. Har gjort et i alle år. Helt siden en slem barnevakt var skummel og skulle tvinge i meg melk. Noe jeg aldri har likt eller tålt. Sann historie. Så nå har jeg nesten ikke negler.  okey da. har ikke bitt mye på 2 uker så 5 negler ser greie ut. Neglene på tommelen er nesten ikkeeksisterende. Ekkelt! Ikke se på den. Må slutte å spise på de  bakteriene. Bra. Nå skremmer jeg meg selv. 
- Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits