Kjærlighet

Jeg har nettopp tatt bilder til det som liksom skulle være mitt neste blogginnlegg, men nå finner jeg ikke kabelen. Det innlegget får vente på seg. Har et annet innlegg også som bare venter på å legges ut. Det mangler bilder, så derfor må det også vente.

Jeg har fått litt bloggkritikk. Jeg har nemlig skrevet for lite om kjæresten (ifølge kjæresten, såklart).  Jeg fikk min Stian 27.07.06 etter minst 9 måneders forelskelse. Vi møttes tilfeldig på blink.no, og møttes for første gang 2 måneder etterpå. Jeg ble betatt. Det utviklet seg raskt til vennskap, og etterhvert ble vi bestevenner. Vi visste mye om hverandre. Stian var i noen uker sammen med en annen jente, og jeg var skikkelig misunnelig. Men jeg ga meg ikke. Han var jo så åpen til meg, så visste alltid hvordan han hadde det. Da det ble slutt i mellom dem var det meg han kom til for å få trøst (over internett. haha) og jeg trøstet så godt jeg kunne. (Nå er hun en ekstremt god venninne av meg..)
Egentlig satt jeg forran datan og gliste, gliste og nærmest hoppet på stolen av glede. Han var singel! Men hele tiden fikk jeg høre om disse søte venninnene hans...
Vet faktisk ikke hva som gjorde at han "plutselig" ble forelsket i meg. En dag jeg var hos han og så på film med noen andre folk. Der tok han tak i begge hendene mine og ville ikke slippe. En herlig følelse. Neste gang kysset han meg. Jeg begynte å trekke meg forsiktig unna. Nå som jeg viste at han ville ha meg ble det litt skummelt, men heldigvis tok det ikke lang tid før jeg bare lot det skje.
Nå har vi altså vært sammen i 2 år 6 måneder og 5 dager. Vi har det så bra sammen =)
Jeg elsker han.


Det var min lille kjærlighetshistorie. Jeg blir glad av å tenke på alt vi har vært igjennom. Stian: Jeg lover å skrive om deg oftere på bloggen! *ler*- Katarina Helene

3 kommentarer

heartsong

01.feb.2009 kl.23:01

Herlig greier!

Stian

02.feb.2009 kl.15:45

Som jeg sa, er fint og bli nevnt litt mer enn en gang i kvartalet;)^^ søt er du vakre!

alienonearth

02.feb.2009 kl.20:43

Åh, dere to er søte altså :)

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits