Kos deg litt !

Det er en ting vi alle glemmer til tider. En ting som er så utrolig viktig. Det ødelegger oss å ikke gjøre det i dette stressende livet. Skjønner du hva jeg snakker om? Du blir ulykkelig uten.


Jeg snakker om det å ta vare på seg selv.


Av og til må man bare sette av noen timer, og gjøre det man selv vil. Vi har alltid noe å gjøre, og mye å huske på. Tenk igjennom hva som får DEG til å føle deg bra og finn en dag. Vær litt egoistisk en dag sånn av og til og du holder deg lykkelig. Sånn er det iallefall for meg. Og jeg tror du er enig. 

Hva jeg gjør når jeg skal roe ned, og kose meg:Det første jeg gjør er å ta meg en god og lang dusj. Finner frem de produktene jeg liker best. Jepp, typisk jente ;D Jeg finner frem store, myke og gode koseklær.


mobilbildeAv en eller annen grunn så elsker jeg tøfler. Er også glad i ullsokker. Har noe med at jeg er en frysepinne, og stort sett kler meg godt. Noe av det værste jeg vet er å fryse. Jeg har sikkert 7 - 8 ullgensere Jeg har gravd i gamleskap og låft. Fysøren, jeg elsker å arve gamle ting! Det er så koselig å tusle rundt i mormors strikka ullgenser. Man kan ikke kaste sånne ting. Greier jeg ikke finne ut hva jeg skal med det jeg finner, så går det til noen som trenger det. Oi, nå prater jeg meg bort fra temaet ^^

Ta på behaglige klær.

mobilbilde2

mobilbilde3Dette er en annen ting jeg trenger for virkelig å komme i stemning. Nemlig stearinlys. Ah, jeg tenner gjerne mange over hele det rommet jeg er i. Jeg brenner faktisk stearinlys hver dag. Har av en eller annen grunn en kjærlighet for kubbelys. Spesielt store, og ikke et sånn lite som er på det bildet. Det lyset på bildet er det jeg nå har på sengebordet mitt.

Enkelt og greit. Tenn stearinlys, og skru av det teite taklyset.

På det siste bildet her er det beste jeg vet. Melkesjokolade hurra !


Finn deg

noe godt !


Og sist men ikke minst: For at jeg skal kose meg, og ikke føle at jeg kaster bort tiden så finner jeg meg blant annet en god bok, eller en teit film.


Hva får deg til å føle deg bra? Kos deg litt. Vi fortjener det.


- Katarina Helene

2 kommentarer

Stian

29.jan.2009 kl.10:32

håper det hjelper og finne fram stian engang i ny og ned også da^^

heartsong

31.jan.2009 kl.13:24

Jeg føler meg bra når jeg bestiller meg noe nytt, generelt shopper eller er med venner, men det er også utrolig deilig å være alene eller med en spesiell, sette på en film og tenne lys. Gjort detet par ganger og det var så deilig.

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits