nettvenn -> bloggvenn -> osv

Sitter i mitt hjørne med mitt kubbelys m/grønne rundinger på, og fikk lyst til å blogge. Det er snart leggetid for sånne små piker som meg. Men:

Føler for å skrive ned en liten historie :

Jeg husker ikke hvordan det skjedde, men plutselig ble jeg kjent med en venninne av en venninne på internett. Vi begynte å prate mer og mer. Kanskje har det gått måneder. Kanskje år? Jeg husker ikke. Jeg la bare merke til at hun alltid var klar for en prat. For en god stund siden ble jeg fast leser av bloggen hennes, og et godt innblikk i hennes liv. Jeg hadde ikke imot det. Vi pratet mer og fant ut at vi skulle på samme utdanningsmesse. Jeg hadde vel egentlig ikke tro på at jeg kom til å se henne der. Mye mennesker  overalt, og bare flaks at jeg så henne da hun gikk forbi meg. Vi pratet bare såvidt, for hva skal man prate om når man aldri har sett hverandre før?

Hun lo av meg. Men det var bare morsomt og småslemt. "Jeg trodde du var høyere!" Glemmer ikke den gitt. Så nå kan jeg le av deg neste gang, Ida ;D for du er også lav :D
Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver ned dette. Det er vel for å få oss alle til å tenke på hvor mange mennesker man egentlig har rundt seg + "kjenner".
- Katarina Helene

3 kommentarer

Kamilla

27.jan.2009 kl.21:35

Haha sånn er gøy!
Jeg snakka med en fra molde før, å jeg bor rett ved kristiansand.
Så var jeg i stavanger på IKEA, så støtte jeg på han!
Det var skikkelig rart :-p

heartsong

27.jan.2009 kl.21:43

Naw. Jeg trodde du var høyere da, men du er så søt (:

Stian

27.jan.2009 kl.22:59

når jeg tenker på det så har du en litt skummel vane og bli litt for godt kjent med folk du møter på nettet;)

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits