23 - 26 januar

Det har vært en lang dag med mye jobbing. Har heldigvis vært en leksedag med bare en undervisningstime. Jeg brukte 2 og en halv time på å komme meg hjem på grunn av innstilte tog. Var hjemme 18.00. Nå er jeg drittlei tog! På tide å begynne å ta bussen. ...Men jeg blir så dårlig av buss. Jeg må bare ta det første steget, OG TA DEN FORDØMTE BUSSEN. Jeg liker ikke kollektiv transport. Arg. Angst er no dritt.
Okey, la oss komme oss vekk fra sånne teite ting.


Ja, hvordan det går? Det går bra! Er rimlig stressa for tiden. Har en fordypningsoppgave jeg må jobbe mye med. Men det blir sikkert stas å holde på med en sånn stor oppgave når man først har kommet et stykke.  
 
Jeg savner kjæresten :) Veldig glad for at jeg har han. Jeg har ikke sett han på over en uke, og rekker det kanskje ikke på en uke heller. Det ordner seg alltid. =) Han har jo nok å gjøre han også. Jeg tenker spesielt på han nå som vi har vært sammen i 2 og et halvt år i morgen. Nok kliss.  

Åj! Jeg har jo ikke skrevet om helgen min!
På fredag sluttet jeg tidlig, og tok toget inn til Asker (Jeg visste ikke at det var et så lite sted!) Tid hadde jeg nok av.  Fant meg en hettegenser i en butikk jeg aldri har kjøpt noe i noen gang. Mørkeblå hettegenser til 99 kr på BIKBOK. Foreldra mine hentet meg, og vi kjørte på hytta. Hytta ligger på Blefjell. Herregud, så vakkert det var på fjellet nå! Det var en over 1 meter med snø, og snøen lå tungt over trærne. Grenene hang i bakken. Vakrere enn noen gang, OG JEG HADDE GLEMT KAMERAET MITT. En ekstremt skuffa Kætt. Har sendt mobilbilder til mailen, men har ikke fått de enda. De får komme med neste blogginnlegg. 


Nå må jeg gjøre det jeg skal! Lurer på hvorfor jeg ikke finner på noe mer spennende å blogge om enn hva jeg har gjort.

Blogges.
- Katarina Helene 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits