Mine planer !


Sitter alene hjemme med mitt stearinlys i en mørk stue. En film er selvfølgelig på. Denne gangen er det Kong Fu Panda. Koser meg med den ^^, Selv om den kanskje ikke gir meg så mye annet en litt latter og smil.  Okey da. Den gir meg en god følelse som sitter igjen i flere timer. ;)

I morgen har jeg kort dag på skolen. Det er ekstremt deilig. Men i morgen kan det faktisk hende at jeg har en litt lengre dag en andre fredager. En lærer som kommer på skolen og skal prate med oss om årsoppgaven kanskje. Vi får se om han har tid til oss. Han må nesten ha det snart. Vi har jo så mye igjen å gjøre. Men nå gidder ikke jeg å plage meg med det før i morgen.

Skal være med Marie og Linn Sunniva i morgen :D Det gleder jeg meg til ^^

Lørdag har jeg en avtale med naboen - som også er frisør. Vi skal dra til byen og kjøpe hårfarge. Endelig skal jeg farge håret igjen :D Har vært kjedelig blond i over 1 år nå.

cimg4385
Ja, jeg blir nok brun igjen. Blir det fint? Dette bildet er fra 2006.

n81673502154289385782
Meg for 1 uke siden :) Fotograf: Stian Henriksen ..

Hva passer meg best?På kvelden blir det fest! Vi må jo feire Martines 19 års dag ! Yeah! Jeg gleder meg.
Gratulerer med dagen som var vennen <3- Katarina Helene

2 kommentarer

Karoline

16.jan.2009 kl.12:45

Like fin med begge fargene du! :D

adea

16.jan.2009 kl.13:26

du kler alt
syns jeg !:D
hakke sett deg som brun :O eller jeg har ikke kjent deg mens du hadde det så har ikke sett det i virkeligheten, men det kler deg jo!:D
hadde vært kult med brunt også da:)

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits