Folkehøyskole neste år, men hvor ?

Jeg tror jeg trenger litt hjelp til å velge hva jeg skal gjøre til neste år. Det jeg VET er at jeg skal gå på folkehøyskole på FILMLINJE  med ekstra storebokstaver.

De tre skolene jeg har valgt meg ut er:

http://www.fana.fhs.no  (Rett utenfor Bergen)
http://www.agder.fhs.no/ (Rett utenfor Kristiansand)
http://www.skiringssal.fhs.no/ (Sandefjord)

Jeg får vel nevne at jeg selv er Oslojente. Det er ikke så stor forskjell for meg å reise til Bergen eller Kristiansand. Jeg tror jeg har vært mest positiv til Bergen. Det ser så utrlig fint ut der. Jeg har sett på bilder som ligger på hjemmesiden. Sandefjord er jo ikke særlig langt unna. Da er det lett å ta en tur hjem. Men jeg vil vel egentlig reise et stykke vekk fra Oslo. Jeg føler det er litt av poenget med folkehøyskole. Reise hjemmefra og bli selvstendig. Nå vet vel jeg egentlig hvordan det er å ikke bo hjemme. Jeg går på en internatskole nå, og har bodd på internatet der tidligere. Det var et jævla bondeland. Jeg er drittlei av jorder, så det er bra med by i nærheten. En av grunnene til at det er så vanskelig for meg å velge er at jeg har en kjæreste som jeg reiser ifra. Han får gjøre seg ferdig på videregående før han reiser dit han vil. Men det er vel samme faen med han når det handler om min utdanning, ikke sant? hehe, neida, men.. Det er nå jeg er ung og nå jeg kan oppleve det jeg vil. Jeg vet at savnet kommer til å bli stort, men jeg håper man blir vant med avstanden. Vi har vært sammen i 2 og et halvt år nå og vi har det kjempe fint. Selvfølgelig er jeg redd for å miste han, men ingen av oss vil gi opp bare fordi jeg vil reise. Funker det ikke så er det ikke ment å funke. Vi har ikke pratet så mye om at jeg skal gå på folkehøyskole. "utsatt" det litt, men nå må vi ta den samtalen. Han har sagt han støtter meg uansett hva jeg vil med livet mitt. Men likevel gruer han seg til avstanden.  Beklager klisset: hjertehjerte ^^,
Iallefall: Jeg er verken kjent i Bergen eller Kristiansand. Jeg husker best Kristiansand pga jeg var der i somme. Jeg har 2 venninner der. I Bergen har jeg bare vært på gjennomreise når jeg har tatt båt videre til Sogn og Fjordane. Jeg kjenner ingen der. Både Maria og Katrine kommer fra Kristiansand. 2 venninner fra internatskolen jeg går på nå :D Maria flytter nå til Hønefoss og kjæresten,da... Det ble for tungt med avstanden. (Kristiansand - Hønefoss) 0o æææh. Men ingen kjenner noen på folkehøyskole, så vet jo at jeg får venner! Smile. 

Hjelphjelp.


- Katarina Helene

3 kommentarer

heartsong

16.jan.2009 kl.17:17

Bergen, Bergen, Bergen!

heartsong

16.jan.2009 kl.17:19

Bergen^^

Stian

16.jan.2009 kl.18:34

Jeg har da prøvd å snakke med deg et par ganger om folkehøyskole greiene, du som har utsatt det, ikke vi;)

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits