2008

Dette innlegget fant jeg i kladden: 

Jeg kan ikke holde meg unna blogging uansett hvor mye jeg prøver. Selv om jeg i forrige innlegg sa at jeg var lei, så er jeg innom blogg.no hver dag. Det er fint å få noen tanker ned på papiret før hodet sprenger. Selv om det bare er småting, og ikke det viktigste i min verden.


Jeg kom nettopp hjem. Måtte nærmest krabbe meg opp i soffa'n. Så sliten er jeg.

Noen få ord om 2008:

2008 var et år preget av motgand, men også medgang. Hverdagen var mye preget av sykdom, og jeg var i en periode som ville ta flere måneder. Nemlig det å bli frisk. Likevel var jeg blitt lykkeligere enn på mange år. Det ble bare bedre og bedre etterhvert som formen min ble bedre. Jeg trivdes også bedre med hvor jeg var i livet, og skolen tok hensyn. Jeg fikk mange,mange gode venner enn det jeg har hatt noen gang. Året 2008 avsluttet med et dødsfall i familien.

Nå; Januar 2009:

Etter dødsfallet er familien såklart triste, men sorgprosessen går så bra som den bare kan gå. Jeg har en hau av bra folk som støtter meg. Det blir digg å bli ferdig med videregående. Jeg vet jeg skal gå på folkehøyskole. Film er noe jeg vil lære. Om en uke har jeg vært sammen med kjæresten min i 2 år og 6 måneder =)

Dette året gleder jeg meg til!
Lykke til!

 

 

 

- Katarina Helene

3 kommentarer

heartsong

14.jan.2009 kl.19:50

Ha et fint år i 2009 og håper ikke 2008 var forjævelig. : )

Elisabeth

14.jan.2009 kl.21:50

jeg liker bloggen din.Du Skriver veldig bra
katharina=)

Karoline

15.jan.2009 kl.14:09

du må fortsette å skrive :D

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits