Slask.

Det er langt på dag. Ingenting har skjedd. Jeg er hos kjæresten. Vi sovnet ikke før langt på natt. Vi skal på peppes. Heldigvis skal det skje noe. I morgen vil jeg ut å shoppe litt. Som vanlig. Håper det er noe nytt i butikkene. Det er det sikkert ikke. BTW; Har øyekatar. Men det er bedre i dag. Ja. Nå har jeg dusjet. Vannet slo opp i sluket og gjorde alle klæra mine klissvåte. Jeg har ikke andre klær her. Jeg tørker klæra på ovnene. Mhm. Jeg har sittet for mange timer på  pc'en. Det kjennes i hodet. Nå skal jeg snu på buksa mi. Kanskje den blir tørr før vi skal på peppes.


Ha en bra kveld.


- Katarina Helene

Én kommentar

Stian

04.jan.2009 kl.16:49

Stakkars pusen, du fikk jo en boxer du kunne bruke da(: Iriterende at det skulle skje nå, har ikke vært kranglete på over 1 og halvt år.

Det var du som ikke ville sove inatt, det syntes jeg er litt deilig. At jeg ville legge meg og i utgangspunktet var soveklar før deg. Gleder meg til peppes nå. Er pizza sulten:D

. .. .!!

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits