Nå&Snart

Dæven døtte og alt det der. Snart kommer Lisbeth og Andreas!!! Nærmer seg 28 november med store skritt, og det er nå jeg begynner å skjønne det :D
Lisbeth og Andreas er venner av meg fra Trondheim, så jeg ser dem ikke så ofte. Heldigvis har jeg sett mer av Lisbeth det siste året, men nå har jeg muligheten til å bli bedre kjent med kjæresten hennes, Andreas.
Jeg gleder meg jeg gleder meg fyttikatta jeg gleder meg. 
 
Jeg møtte Lisbeth på internett i 05.
Jeg bodde hos henne i Trondheim en uke i 06.
Hun var med meg til Hellas i tre uker i 07.
Etter det har vi troffet hverandre bare mer og mer.
Nå er hun en av mine viktigste venninner.

Jeg, Stian (kjæresten min), Lisbeth og Andreas skal kose oss helga 28 - 30.


Gurimalla! Nå må jeg rydde roterommet og vaske og bake og gjøre lekser jeg ligger etter med og se cupfinale.Foresten. Nei, glem det. Helga var stort sett kjedelig pga en sliten pike.
Foresten1: Naboen har klippet meg! Håret mitt er kjedelig. Hvordan skal jeg farge det? Altså. Jeg brukte tid for et år siden for å bli blond, og spare til langt hår. Det vokser SAKTE, og det å være blond er kjedelig. Iallefall min blondfarge. Hjelp meg.


Foresten2: Har lest ut; "Jo Nesbø - Flaggermusmannen" Har funnet frem " Jo Nesbø - Kakelakkene"
Dette blir bra!  


- Katarina Helene

Én kommentar

Lisbeth

16.nov.2008 kl.20:55

Jeg gleder meg også :D

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits