Media

Jeg lurer på en ting. Leser du aviser, blader, nyheter og sladder på internett, eller ingenting i det hele tatt?

Jeg kan ikke spørre deg om du følger med på reklame. Det blir for teit. Du gjør det. Det er ikke til å unngå i dagens samfunn. Reklamen har vi overalt! Det er rett og slett SKREMMENDE  hvordan de greier å snu oss rundt lillefinger'n. De vet akkurat hva folk vil ha, og hvilke virkemidler de må bruke for å få til dette. 

Du blir ikke påvirket av reklamen, sier du? Ikke kom og fortell meg at du IKKE får lyst på sjokolade når du ser rennende sjokolade på reklameplakaten!  Eller at du ikke fristes til å gå inn på http://www.ladiesroom.no , når de reklamerer for det akkurat her, på blogg.no.

Tilbake til det med nyheter. Jeg leser ikke blader. Et eksempel er  se og hør (osv..) Det er mitt valg. Jeg er ikke så kjempe interessert i nyheter som foreksempel: "Mann svelget 20 gafler"  Wow, er det rart han ble alvorlig syk? Jeg kjøper aldri en avis ( selv om overskriftene kan friste meg av og til..)
Jeg ser på nyhetene, og sjekker nyhetene på internett. Jeg ser på nyhetene for å følge med på hva som skjer i verden. Jeg må innrømme at et er noe som trekker meg til å gå inn på www.dagbladet.no. Jeg tror det må være sladre-overskriftene. Men jeg må si at jeg sjelden går inn og leser hele artikler.
Jeg prøver så godt jeg kan å styre hvor mye media jeg vil ha i mitt liv.

Det er dette med å ha et bevisst valg på hvor mye du vil at DU skal utsettes for  av media.

Har du tenkt på dette? Jeg tenker mye på det.
- Katarina Helene

3 kommentarer

blOmp

28.okt.2008 kl.12:28

Jeg sier selv at jeg ikke blir påvirket av reklamer.. Men det har en veldig stor påvirkning på oss alle..:P Sitter jeg på dataen mens jeg ser en morsom reklame på tv, klarer jeg ikke å la være å gå innpå siden dems:P hihi.. morsomt^^

Adea

28.okt.2008 kl.14:08

hei..
hvordan lager du header ? kan du bare si meg ca ? :) det hadde vært snilt gjorT! jeg skjønner ikke hvordan m an lager de.. blææ..

Tistel

28.okt.2008 kl.15:54

Jeg suger i å følge med. Var litt sånn når jeg var på middag med familien, også bare:
''hvadafinanskrise? Å? Noe som har vart en uke? Jasså.. Er det så viktig da? Dæven..''
Nå bor jo jeg litt usosialt og isolert her ved skolen og da.. men ja, sier litt om hvor mye media jeg har i livet (:

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits