Togtanker


Dette tenkte jeg på da jeg satt på toget hjem fra skolen:


Noen folk irriterer meg veldig.
Øverst på lista ligger de som gir  totalt faen. Litt lenger ned ligger de som ikke lever livet i nuet. Men det blir kanskje det samme?

Stakkars mennesker som må opp av senga og på skole for i TILLEGG  gjøre oppgaver. Ikke at de gjør dem uansett. Da må du først sitte ved siden av og se på. Jeg snakker ikke om konsentrasjonsvansker. Det er noe helt annet.
Jeg  snakker om mennesker som ikke har latt en eneste tanke fly over på hva de vil med livet sitt. De bryr seg ikke. Jeg skjønner ikke hvordan noen greier å sitte der og vente på at livet går.
Jeg sier heller ikke at "nå går du på videregående, og da skal du vite hvor du havner senere i livet!" 

Drømmer folkens! Det er en bra ting! :D Det er det jeg mener.Jeg gjør som de fleste andre. Jeg hører på musikk hver dag. Mest når jeg er ute og går.
 
Dette hører jeg mest på nå for tiden:
- Johnossi
- Les Savy Fav
- Lykke Li


I dag har jeg hatt den matteprøven. Pugget matte i 3 og en halv time i går! Prøven gikk kjempe bra. Hurra, tenkte jeg da. Men så fikk jeg vite at det bare var en kartleggingsprøve, så vi får nok ikke karakter på prøven.

Nå skal jeg gjøre naturfag. Vi har prøve i morgen om elektrisitet. Jeg syns det er vanskelig. Må lære meg formler. Vi får se hvordan det går :) Akkurat nå skjønner jeg ingenting.

Jeg får trøste meg med at det er fredag i morgen! Juble høyt. Tenkte jeg skulle shoppe!

2 kommentarer

Karoline

23.okt.2008 kl.18:49

Du får ha lykke til på prøven da :)

Stian

24.okt.2008 kl.22:02

Alle de 3 artistene har du fått tips om fra meg^^ stolt!:D

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits