Leserinnlegg om OL & tirsdag

Det er tirsdag og jeg har ikke gjort stort ut av det. Jeg gjorde litt på skolen da, heldigvis. Ellers har jeg hatt de vanlige, kjedelige togturene. For tiden er de kjedeligere enn det de ellers er. Faktisk.
 
Har du lang vei til skole/jobb?

hstferien 08 154
Et litt merkelig bilde av meg på toget i fjor.

Jeg føler jeg har en liten "identitetskrise" på gang her. Hvis jeg kan kalle det det, da. Jeg vil ha nye klær. Min stil ble plutselig litt for kjedelig. Jeg føler meg for lite jentete. Kan dere også føle dere sånn? Stilen forandrer seg hele tiden, og det er litt gøy. Jeg vet at jeg er bare meg, og ingen andre kler seg likt. Det er litt digg =)
Jeg er i skikkelig shoppinghumør! ..men jeg har ikke penger. Jeg gleder meg til at jeg har råd til å gå i butikker!

Jeg TRENGER:
PENGER.
2 belter.
Olabukser.
Treningsbukse:
Gensere.
Vintersko.

Jeg VIL HA:
Hårprodukter.
Øredobber.
Armbånd (store)
PENGER.


I dag har jeg skrevet et leserinnlegg.

-

OL Tromsø 2018

Tirsdag 07.10.08 sjokkerte idrettstyret hele nasjonen ved å trekke tilbake søknad om statsgaranti for å arrangere OL i Tromsø 2018. De ble sannsynligvis vettskremt av konklusjonen til utvalget som skulle sjekke deres eget budsjettforslag.

Det viste seg nemlig at kostnadene ved OL blir langt høyere enn tidligere antatt. Derfor ble det flertall i idrettsstyret mot å gå videre med statsgarantisøknaden.


Jeg mistenker at idrettsstyret har tatt en avgjørelse som er begrunnet i forhold som de ikke burde ha reflektert over.

Jeg mener at idrettsstyret burde ha overlatt til den norske regjering å vurdere om Norge har råd til dette eller ikke. Idrettsstyret har tatt en avgjørelse de ikke burde ha tatt.


Idrettsstyret burde ha fokusert mer på å få store idrettsarrangement som OL til Norge, på samme måte som de fokuserer på arbeidet som gjøres i de lokale idrettskretsene.

I stedet stikker de kjepper i jula for idrettsarbeidet i Norge.
 

Man kan spørre seg selv om idrettsstyret har fått i oppgave fra regjeringen å vurdere om Norge har råd til OL eller ikke.

Det har de selvsagt ikke. Deres oppgave har vært å planlegge gjennomføring av OL samt å lage et foreløpig budsjett.


At de nå selv stopper alt arbeid med OL arrangementet vitner om en provinsiell feighet. Norge, som et av verdens rikeste land har defintivt råd til å arrangere vinter OL enten det koster 20, 30 eller 40 milliarder. Men disse kostnadene er og blir regjeringens ansvar, og ikke idrettsstyrets.
 
-

Hva syns du?


Nå må jeg skrive ferdig bokrapporten og pugge til norskprøven.
Jeg liker livet.Trives du med livet?
 

- Katarina Helene

4 kommentarer

stian

08.okt.2008 kl.15:24

''Gi meg penger, det er hva jeg trenger, små og store mynter, tar jeg gjerne imot...''

Katarina Helene

08.okt.2008 kl.16:25

musikkgærning..

stian

08.okt.2008 kl.21:45

^^.

Maria

23.okt.2008 kl.20:22

Uenig i leserinnlegget. xP Syns det er en bra avgjørelse, og at man ikke trenger regjeringen for å se at idrettsnorge ikke har råd til å ha OL. Jeg mener, vi er et lite land, vi trenger ikke bygge nye, store arenaer og slik, vi må fokusere på barneidretten og å gjøre tilbudene bedre for de som allerede bor her, og ikke de vi kanskje hadde fått besøk at én gang fra andre siden av jordkloden. :]

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits