Høstferien er over- Ferien er nå over for meg her på østlandet, og det er såklart veldig kjedelig ! Tilbake til norsktimene.
Jeg trengte egentlig ikke ferie, men nå som jeg har hatt fridager er det vanskelig å gjøre mandagen så normal som mulig.
men sånn er livet. Piken får legge seg tidlig.


- Jeg har vært i Sverige på hyttetur med 7 andre venner. Hytta ligger en halvtime unna Charlottenberg midt inn i skogen. Skog og mørket er skremmende, syns Oslo jenta. Vi så elg, kjørte 4-hjuling, spilte kort og spilte guitar hero. Det ble sene netter med mye bra humor.
Takk for en bra tur Anders, Marie, Petter, Kim, Andrea, Stian og Mike !
Partydude!

hstferien 08 459 
hstferien 08 475
Kim og Anders                                                                           Stian og Marie- Jeg fjerna det gamle designet. Lei av det, så nå er det et helt forferdelig design på bloggen min. Ta det med ro! Jeg skal lage et nytt.

hstferien 08 505
Meg, KatarinaJeg skal dusje. Slappe av.
 
Slapp av, a !
- Katarina Helene

3 kommentarer

stian

06.okt.2008 kl.20:13

du var på hyttetur med 6 andre venner og kjæresten din Katarina!*furte;)*

Katarina Helene

06.okt.2008 kl.21:10

haha!

Marie

08.okt.2008 kl.22:25

Hytteturen er et stort savn! Skulle veldig gjerne ha vært det noen dager til:D

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Heter Katarina Helene. Venner kaller meg Kat, men på nettet liker jeg Staaas. Hvorfor? Fordi livet er stas! Jeg går på Røyken Videregående Steinerskole MK3 og trives der. Jeg liker å ta bilder og vil drive med film etter videregående. Har nå hatt over 2 fine år med kjæresten min !

Kategorier

Arkiv

hits