Småtteri


Skoledagen:

Først hadde hele skolen morgenmøte. Dette har vi hver mandag :) Vi får vite hva som skal skje den uka og hvilket hovedfag de forskjellige klassene har. Hovedfag = Det samme faget i to timer hver dag i enten to eller tre uker. På morgenmøte blir det kanskje lest et dikt for oss, eller spilt et musikkinstrument.
Vi fikk beskjed om at vi skulle ha historie. Vi gikk til klasserommet og ventet på en lærer som ikke kom "åja, det må ha gått i glemmeboka til læreren deres" sa de. Etterpå fikk vi beskjed om at den historie perioden skal vi ha etter påske. Så denne uken begynner vi ikke før 10.00!

De to neste timene hadde vi nynorsk. Kjedelige greier! Men jeg burde følge med nå som lærerne ikke greier å bestemme seg om jeg har fritak eller ikke. Dessuten har vi nynorsk prøve en liten stund etter høstferien.
Lunch - grøt.
De to neste timene hadde vi norsk. På slutten hadde hver enkelt en liten samtale med læreren.
De to siste timene hadde vi gym. Baskett! Det er smågøy ! Heldigvis en to uker til neste gymtime ;D

Jeg har ikke gjort den bokrapporten. Bedre sent enn aldri. Jeg skal se på det senere i uka !Nå har jeg nettopp lest litt om globalisering. Verden blir så liten..
Dette er noe vi skal diskutere i media senere i uka. Interessange diskusjoner i disse timene selv om vi bare er 5 stykker i klassen!
 

NÅ ER BILLETTENE BESTILT! Min aller bestevenninne skal komme på besøk :D og denne gangen med kjæresten sin. De kommer fra Trondheim i november. Jeg gleder meg!JEG
har bestilt russeklær og russekort :D Har bare det å kjøpe en genser igjen + noen strykebokstaver (Steinerskolen skal det stå)ALLE KAN TA FEIL SA PINNSVINET OG KRABBET NED FRA HÅRBØRSTEN.


-Katarina Helene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Helene

Katarina Helene

18, Oslo

Mitt navn er Katarina Helene ! Jeg går 3mk på Røyken videregående Steinerskole. Jeg pendler fra Oslo. Vil beskrive meg som: livlig. spretten. smilende. lav. humørsyk. lett å underholde. ;) .. Har er supergo' kjæreste ^^

Kategorier

Arkiv

hits