Bare for å oppdatere

 på tide å blogge litt, men det blir ikke langt. jeg går rundt med tungt hode etter en god ettermidagslur.
man blir ganske sliten av å stå opp kvart på seks! men det skal jeg få til. i morra kan jeg iallefall sove til halv åtte! det er stooor forskjell på å stå opp seks og åtte.

i dag har jeg:
rydda litt på rommet, lest i tredje boka til stig larsson (diggediggedigger det ^^), hørt på musikk, sett på litt skolearbeid, hengt på fjesbok, sovet, spist god middag og nå vil jeg litt fotostuff. 

broren min er sløv. jeg har ikke ha data siden desember eller noe. en ødelagt ledning har slitt ut batteriet på min bærbare, så nå kan den ikke en gang slås på. mulig jeg har mista litt bilder. jeg vet at london bildene ikke er kopiert. fusckshit. merket zepto finnes ikke lenger i norge, og storebror har sendt mail til noen folk for å spørre om de kan fikse den..
de har enda ikke svart, så da klagde jeg til fattern som sa at han skulle ta den med og levere den i morra. wtf? håper det fikser seg! det er aldri det samme å sitte på en annen pc. sitter nå på mammas stasjonere.

mitt lille kamera er også ødelagt. rip <3 glad jeg har penger til å kjøpe nytt! tar gjerne imot tips!
speilreflekskamera er ikke alltid like lett å bringe med seg rundt overalt.
jeg lover - jeg er avhengig av å ta bilder. yo.

vi lager fortsatt filmen min på skolen :D jeg tror det blir bra.
jeg satt to timer på tog fra oslos til røyken i dag. altså reiste i tre timer. store forsinkelser. huff.


pugge på stoff om antikken for meg? =/
zzz

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

18, Oslo

Mitt navn er Katarina Helene ! Jeg går 3mkf på Elvebakken vgs. vil beskrive meg som: livlig. spretten. smilende. lav. humørsyk. lett å underholde. ;) .. Har kjæreste :D

Kategorier

Arkiv

hits