Skoledag


Nå er det nesten så jeg er nervøs for å bruke opp den energien jeg har.
Jeg har prøve senere, så forsøker å forstå noe av stoffet.
Har foresten hatt slitsom gym i dag. løpe,løpe. jeg var flink!

også har jeg regna ut at jeg bruker to timer hver dag på toget + en time tilsammen på beina. det må jo være sunt å gå en time hver dag?


Finse

Nå får jeg endelig somla meg til å si noe om Finse turen. Jeg var på hytta til Reiel med klassen + filmlæreren. Jeg hadde det veldig artig. Man blir jo kjent med klassen på en helt annen måte når man er sammen med dem utenfor skolebygningen. Hytta var en gammel arbeiderbolig, så den hadde litt størrelse på seg.
[hører pappa komme inn døra nede med pizza til meg :D ]
Vi ble vel alle ganske overasket da vi gikk av på Finse stasjon og møtte på svære vindkast med nok av snø. Vi så en halv meter forran oss. Vi gikk inn på hotellet og tok på oss varme klær (hotellet var forresten akkurat sånn som krimboka jeg har lest forklarte!) , så kjempa vi oss opp til hytta. Dagen etter så vi at vi bare hadde gått over togspora, og litt til. Haha.
Vi gjorde stort sett det vi ville selv. Foto, film, lesing, brettspill og skiturer. Det beste av alt var at vi brukte en del tid på film! Helt frivillig!
Det er nå jeg ser at jeg kommer til å savne klassen om jeg forsvinner neste år. Kanskje jeg rett og slett bare skal bli?


Helgen som var

Martine NJ feira 18 års dagen sin på fredag. Alltid veldig kos å møte gjengen igjen ^^
På lørdag skulle vi egentlig på El Caco konsert, men det ble avlyst, så istedenfor ble det peppes pizza og kino med Karoline, Stian og Bjørnar. Karoline har funnet seg en ordentlig herlighet altså. Vi hadde det GØY med intern humor.
Hyttetur med dem neste helg :D Liker den delen med at Karoline har brombrom.


Hiv og hoi.

2 kommentarer

karoline

22.jan.2008 kl.22:47

2 timer på tog er lenge! o0
Jeg liker også den delen med at jeg har min egen brombrom! =D wee.
Gleder meg til Hyttetur neste helg! Det gjør Bjørnar og!

Ståle

24.jan.2008 kl.21:34

Jeg veit virkelig ikke hva jeg skal si -.- (nå har jeg i det minste lagdt igjen tegn på at jeg har vært her) ;P

Skriv en ny kommentar

Kat

Kat

18, Oslo

Mitt navn er Katarina Helene ! Jeg går 3mkf på Elvebakken vgs. vil beskrive meg som: livlig. spretten. smilende. lav. humørsyk. lett å underholde. ;) .. Har kjæreste :D

Kategorier

Arkiv

hits